Ne jemi ekipi  juaj  i shitjeve

Misioni  jonë

Vlerat tona:

Misioni  jonë

Të ofrojmë shërbime sipas standarteve  internacionale

Të ofrojmë praktikën më të mire në fushë, e cila i tejkalon pritjet që kan klientët

Të ofrojmë  vazhdimisht  edukim dhe njohuri

KUSH JEMI NE :

Prosper Sales beson se çelësi i zhvillimit të suksesshëm të biznesit fillon nga brënda, prandaj ne i kushtojmë vëmendje të madhe ekipit tonë, i cili do të shërbejë si ekip i juaj i kontraktuar për gjithçka që ka të bëjë me shitjet.

 

Filluam me disa njerëz të përkushtuar, puna e të cilëve na ndihmoi të përparonim në më shumë se 100 zyra në Evropë, duke shërbyer një numër të madh të kompanive të suksesshme anembanë botës.

 

EKIPI YNË

Ekipi ynë përbëhet nga individë entuziastë që janë trajnuar nga Prosper Sales për normat profesionale të komunikimit dhe grumbullimit të personave qe do jenë në krye. Ne trajnojmë të gjithë punonjësit tanë për të ndjekur një ton bisedor që shton pozitivitet në çdo bisedë.

English

24/7 CUSTOMER SUPPORT

Italian

German

Spanish

NA KONTAKTONI

 

Ne jemi këtu per t'ju ndihmuar në 24/7.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

+355 699344596

Email

info@prospersales.com

Adresa

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 3, Tirane Shqiperi

HR

hr@prospersales.com

Developed by. AWS

2017 Prosper Sales ALL RIGHTS RESERVED