KARRIERA

Bashkohuni me ekipin tonë nëse jeni duke kërkuar për një mjedis pune të qëndrueshëm me një pagë të dobishme dhe disa nga skemat më të mira të bonusit në treg.

ÇFARË I OFROJMË NE EKIPIN TONË:

Mundësi të shpejta të promovimit

 

Trajnimi dhe edukimi

 

Kontrata të rregullta sipas ligjit shqiptar

 

Aktivitetet e ndërtimit të ekipit

Nëse ju mendoni se mund të jemi në gjendje të mirë, dërgoni CV tuaj në hr@prospersales.com

NE KËRKOJME INDIVIDË

ME KËRKESAT E MËPOSHTME:

Komunikim i rrjedhshëm në italisht, anglisht, gjermanisht dhe  spanjisht.

 

 Të motivuar  dhe me vetëbesim.

 

Personalitet i fortë dhe i vendosur me aftësitë e shitjes.

 

Qëllimi i orientuar dhe ambicioz.

 

Aftësi të mira pune në grup.

 

Përvoja e mëparshme në shitje konsiderohet një avantazh.

 

 

NA KONTAKTONI

 

Ne jemi këtu per t'ju ndihmuar në 24/7.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

+355 699344596

Email

info@prospersales.com

Adresa

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 3, Tirane Shqiperi

HR

hr@prospersales.com

Developed by. AWS

2017 Prosper Sales ALL RIGHTS RESERVED