VLERAT TONA

Ne kemi për qëllim t'ju ofrojmë

një shërbim të pastër rezultate të matshme.

Ne jemi të angazhuar për sukses

Objektiviteti dhe Paanshmëria

Premtimi jonë për ju:

   Standardet ligjore

 

Ne ofrojmë standarde të larta ligjore dhe ndjekim rregulloret lokale dhe ndërkombëtare në këtë fushë

Profesionalizëm

 

Ne do të ofrojmë shërbimet tona në mënyrë profesionale dhe në kohën e duhur ashtu siç premtohet dhe gjithmonë i përmbushim pritjet e klientit.

                 Risi

 

Ne gjithmonë do t'ju ofrojmë shërbime të freskëta, promovime emocionuese, dhe do të prezantojmë praktikat moderne dhe metodat e pagesës.

Pergjegjesi sociale

 

Ne kujdesemi për mbrojtjen e mjedisit, vlerave sociale dhe kontributin tonë në përmirësimin e shoqërisë.

               Shërbimet më të mira

 

Ne vazhdimisht edukojmë punonjësit tanë për të siguruar kompetencë dhe shërbime të ekspertëve.

     Konfidencialiteti

 

Ne jemi gjithmonë besnik ndaj klientëve dhe punonjësve tanë dhe mbajmë konfidencialitetin e plotë në gjithçka që bëjmë.

NA KONTAKTONI

 

Ne jemi këtu per t'ju ndihmuar në 24/7.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

+355 699344596

Email

info@prospersales.com

Adresa

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 3, Tirane Shqiperi

HR

hr@prospersales.com

Developed by. AWS

2017 Prosper Sales ALL RIGHTS RESERVED