SHERBIMET TONA

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh për t'iu përshtatur nevojave tuaja të biznesit.

Tek (Prosper Sales) ne ofrojmë progres të vazhdueshëm dhe përmirësim

për kompaninë tuaj për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.

 

 

Shërbimet e takimeve outbound:

Ne synojmë t'ju ofrojmë një shërbim të pacenuar me rezultate të matshme

Përgjigjet e postës /

Thirrje e butë e shitjes

Ne mund të ndjekim thirrjet me e-mail dhe të vazhdojmë kanalet e shitjeve përtej kontaktit fillestar

Sondazhet dhe Hulumtimi i Tregut:

Ne mund të krijojmë sondazhe dhe të bëjmë hulumtime të tregut për të ndihmuar në përcaktimin e audiencës tënde të synuar dhe përmirësimin e biznesit tuaj në përputhje me rrethanat.

Shërbimet e Klientit

Ne mbështesim të gjithë klientët në mënyrën më të mirë, profesionalisht në 24/7.

NA KONTAKTONI

 

Ne jemi këtu per t'ju ndihmuar në 24/7.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

+355 699344596

Email

info@prospersales.com

Adresa

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 3, Tirane Shqiperi

HR

hr@prospersales.com

Developed by. AWS

2017 Prosper Sales ALL RIGHTS RESERVED